کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
نامرتب و یا کج بودن جزئی دندان ها مشروط بر اینکه که قصد انجام درمان ارتودنسی نداشته باشید.
- ثبات سطحی کم نسبت به لمینت دندان (رنگپذیری و مقاومت کم به سایش)
با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.
پالیشهای دورهای: دندانپزشک شما ممکن است توصیه کند که به طور دورهای کامپوزیتهای خود را پولیش کنید تا براقیت و زیبایی آنها حفظ شود.
هر لایه کامپوزیت به عامل باندینگ میچسبد و پس از اعمال هر لایه، به مدت ۱۰-۴۰ ثانیه در معرض نور کیورینگ قرار میگیرد. پس از ترمیم، دندان به شکل نهایی تنظیم و شکل دهی میشود.
هزینه کامپوزیت براساس جنس مواداولیه، برند، میزان استحکام و ماندگاری و تخصص دندانپزشک تعیین میشود.
در صورت اصرار بر انجام این درمان، بهتر است در سهماهه دوم بارداری (ماههای چهارم تا ششم) انجام شود، زیرا جنین در این دوره به رشد کافی رسیده و داروهای مسکن برای او ضرری ندارند.
این موضوع ممکن است به ویژه در صورت استفاده در نواحی با فشار و اصطکاک زیاد مثل دندانهای جلو، اهمیت بیشتری پیدا کند. در جدول زیر میتوانید مهمترین معایب کامپوزیت دندان را به صورت خلاصه مشاهده کنید:
موارد زیر تنها تعدادی از مزایای باندینگ دندان با این ماده کاربردی و ارزشمند است:
همچنین، افراد حساس به مواد مورد استفاده در کامپوزیت نیز باید از این گزینه خودداری کنند و به جای آن گزینههای مناسبتر را در نظر بگیرند.
مزایا: اصلاح ساختاری و دائمی مشکلات تراز دندانها و فک
کامپوزیت پس از گذشت مدتی، دچار کدری میشود و نیاز به پالیش دارد.
مشاوره برای برند کامپوزیت دندان و قیمت و روش های پرداخت (اقساط) رو می تونید به صورت تلفنی دریافت کنید ۰۲۱۹۱۰۰۹۹۱۸
معاینه دندان در یک جلسه حضوری انجام میشه و اگر شرایط شما اوکی باشه همون روز میشه دندان ها رو کامپوزیت کرد. کامپوزیت دندان زمان بر نیست و شرایط کامپوزیت دندان سریع انجام میشه